Copex PVC cu sarma Gewiss DX15132R, D 32 mm, 750N, rola 25 m

Vezi detalii promotie

Tubul flexibil cu sarma, tip copex, este fabricat din PVC. Acesta se utilizeaza pentru instalatiile fixe din interiorul constructiilor, protejand astfel cablurile si conductorii electrici. Prezinta o rezistenta la comprimare de 750 N. Produsul este de culoare neagra si se comercializeaza sub forma de rola. Are o lungime de 25 m si un diametru exterior de 32 mm. Avantaje: material rezistent Specificatii tehnice: Tip produs: copex Brand: Gewiss Gama: FK15 Culoare: negru Material: PVC Diametru e

Pret Copex PVC cu sarma Gewiss DX15132R, D 32 mm, 750N, rola 25 m

Cauti Copex PVC cu sarma Gewiss DX15132R, D 32 mm, 750N, rola 25 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Copex PVC gewiss

Pentru mai multe promotii la Copex PVC gewiss trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Copex PVC. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†