Consola galerie Sndeco, fier forjat, nichel satinat, 19 mm, set 2 buc

Consola galerie Sndeco
Vezi detalii promotie

Setul Sndeco contine doua console cu prindere in tavan si alte accesorii (dibluri si holzsuruburi) pentru prinderea galeriei. Console sunt realizate din fier forjat ce asigura o rezistenta pe termen lung. Produsele ofera o prindere foarte buna prin intermediul accesoriilor incluse. Avantajul major al fierului forjat consta in durabilitatea si mentinerea sa in timp. Setul cuprinde: doua bucati de console (in culoare de nichel satinat), dibluri si holzsuruburi. Diametrul produselor este 19 mm.

Pret Consola galerie Sndeco, fier forjat, nichel satinat, 19 mm, set 2 buc

Cauti Consola galerie Sndeco, fier forjat, nichel satinat, 19 mm, set 2 buc la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Galerii de metal si accesorii sndeco

Pentru mai multe promotii la Galerii de metal si accesorii sndeco trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Galerii de metal si accesorii. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆