Vitrina cu sarlatani - Radu Paraschivescu

Vezi detalii promotie

Cartea de fata pleaca de la obiceiul multora de-acrede tot ce li se spune si li se arata: un borcanelplin cu un lichid miraculos, o posibilitate deimbogatire urgenta, o conspiratie menita sa nefaca robii unei puteri malefice, o carte doldora deaberatii prezentate drept adevaruri stiintifice.Peste tot in lume, nu doar in Romania, fluviulcredulitatii are trei afluenti: saracia, boala sidisperarea. Oamenii care se scalda in apele lorvad o barca de salvare in orice frunza plutind laintamplare. Buna informare pierde teren in fatadeznadejdii. A spaimei. A indigentei. Si chiardaca nu toti cei infatisati in cele patru capitole ale cartii sunt sarlatani, cu totii profita denaivitatea altora, de neputinta celor mai saraci cu scoala de-a deosebi adevarul de scorneala.Unul incearca sa conving ...

Pret Vitrina cu sarlatani - Radu Paraschivescu

Cauti Vitrina cu sarlatani - Radu Paraschivescu la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte comunicare jurnalism Libris

Pentru mai multe promotii la comunicare jurnalism Libris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria comunicare jurnalism. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†