Clor inalbitor Sano, parfum de lamaie, incolor, 4 l

Clor inalbitor Sano
Vezi detalii promotie

Sano clor este produs de curatare si dezinfectare eficient pentru suprafetele si obiectele sanitare din baie si bucatarie. Acest produs este ideal pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor ascutite, faiantei, cazi, chiuvete, email si multe altele. De asemenea, acest produs este perfect pentru inalbirea tesaturilor albe. Poti folosi acest produs pentru a reda stralucirea hainelor si a altor materiale albe. Cu ajutorul acestui produs, vei putea curata eficient suprafetele din ceramica, ind

Pret Clor inalbitor Sano, parfum de lamaie, incolor, 4 l

Cauti Clor inalbitor Sano, parfum de lamaie, incolor, 4 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti sano

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti sano trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆