Clapeta antiretur Valplast, PVC, canalizare exterioara, DN160

Clapeta antiretur Valplast
Vezi detalii promotie

Clapeta antiretur Valplast este destinata pentru imbinarea tevilor in retelele din PVC se recomanda folosirea fitingurilor din PVC, datorita rezistentei lor chimice si fiabilitatii ridicate. Clapeta cu sens unic este un fiting din PVC, utilizat pentru punerea in opera a unui sistem complet si functional de canalizare. Acest accesoriu pentru canalizarea exterioara are diametrul de 160 mm si este disponibil in nuanta portocaliu. Mufa cu inel permite demontarea facila, iar imbinarea se realizeaz

Pret Clapeta antiretur Valplast, PVC, canalizare exterioara, DN160

Cauti Clapeta antiretur Valplast, PVC, canalizare exterioara, DN160 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Clapeta anti-retur valplast

Pentru mai multe promotii la Clapeta anti-retur valplast trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Clapeta anti-retur. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆