Cizme protectie Dunlop Pricemastor, PVC, talpa antiderapanta, rezistenta la acizi, negru, marimea 37

Cizme protectie Dunlop Pricemastor
Vezi detalii promotie

Cizmele de protectie Dunlop Pricemastor sunt destinate utilizarii in medii dificile de lucru. Aceste cizme sunt concepute pentru a face fata cerintelor zilnice de la locul de munca, oferind protectie si confort. Materialul PVC durabil confera cizmelor Pricemastor rezistenta si durabilitate. Acestea sunt capabile sa reziste la uzura si sunt impermeabile, protejand picioarele de umezeala si substante lichide in medii umede. Talpa antiderapanta a cizmelor Pricemastor este proiectata special pent

Pret Cizme protectie Dunlop Pricemastor, PVC, talpa antiderapanta, rezistenta la acizi, negru, marimea 37

Cauti Cizme protectie Dunlop Pricemastor, PVC, talpa antiderapanta, rezistenta la acizi, negru, marimea 37 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Cizme dunlop

Pentru mai multe promotii la Cizme dunlop trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Cizme. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆