Ciocan rotopercutor Black&Decker KD855KA, SDS+, 500 W, 5100 percutii/minut

Ciocan rotopercutor Black&Decker KD855KA
Vezi detalii promotie

Ciocanul Rotopercutor Kd855Ka 500 W Black & Decker este un aparat electric folosit in domeniul renovarilor si amenajarilor. Iti va permite sa gauresti materiale dure precum betonul sau granitul. Cu ajutorul acestui aparat vei pute face: insurubare foraj diferite lucrari in functie de necesitate Ciocanul rotopercutor are un sistem puternic de percutie pneumatica ce asigura intre 0 5180 impacturi pe minut si turatie variabila care iti ofera control suplimentar si flexibilitate. Cum folosesc ci

Pret Ciocan rotopercutor Black&Decker KD855KA, SDS+, 500 W, 5100 percutii/minut

Cauti Ciocan rotopercutor Black&Decker KD855KA, SDS+, 500 W, 5100 percutii/minut la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ciocane rotopercutoare blackdecker

Pentru mai multe promotii la Ciocane rotopercutoare blackdecker trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ciocane rotopercutoare. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆