Chit de rosturi Weber Color Comfort interior/exterior Nutt 5Kg

Chit de rosturi Weber Color Comfort interior/exterior Nutt 5Kg
Vezi detalii promotie

Weber Color Comfort este un chit flexibil pentru rosturile cu grosimea cuprinsa intre 1 si 6 mm. Este utilizat pentru rostuirea placilor de faianta si gresie, la interior si exterior, in zone uscate sau umede. Produsul este o pulbere pe baza de ciment si adaos de silicon, aditivi si pigmenti. Compozitia sa confera protectie activa impotriva mucegaiului, bacteriilor si ciupercilor, care ar putea pata si deteriora chitul. Avantaje: flexibilitate rezistent la decolorare impermeabil timp extins d

Pret Chit de rosturi Weber Color Comfort interior/exterior Nutt 5Kg

Cauti Chit de rosturi Weber Color Comfort interior/exterior Nutt 5Kg la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Chituri de rosturi de exterior/interior weber

Pentru mai multe promotii la Chituri de rosturi de exterior/interior weber trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Chituri de rosturi de exterior/interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆