Chit acrilic pentru parchet si lemn Woodflex pin 280 ml

Chit acrilic pentru parchet si lemn Woodflex pin 280 ml
Vezi detalii promotie

Chitul de parchet Woodflex de la Den Braven, de culoarea pinului, este un etansant monocomponent pe baza de dispersie acrilica, de o calitate superioara. Dupa ce este aplicat, in urma evaporarii apei din compozitie, acest produsul se intareste si formeaza un izolant plasto-elastic rezistent. Produsul a fost dezvoltat special pentru a etansa rosturile de (conexiune) la parchet, pluta, pardoseli laminate si din lemn. Chitul de parchet este un produs cu intarire rapida si are o aderenta excelent

Pret Chit acrilic pentru parchet si lemn Woodflex pin 280 ml

Cauti Chit acrilic pentru parchet si lemn Woodflex pin 280 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Chituri pentru parchet/lemn denbraven

Pentru mai multe promotii la Chituri pentru parchet/lemn denbraven trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Chituri pentru parchet/lemn. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆