Centura protectie lombara de pozitionare Pirineos, poliamida, 1 franghie 1.5 m, 2 ocheti, 2 carabine, albastru

Centura protectie lombara de pozitionare Pirineos
Vezi detalii promotie

Centura cu protectie lombara pentru pozitionare impotriva caderii, compusa din franghie din poliamida, lungime 1.5 m, 2 ocheti, 2 carabine. Sistemele de limitare a deplasarii au rolul de a nu permite utilizatorului sa ajunga in zone in care exista pericolul caderii in gol. Centura Pirineos este un echipament esential pentru siguranta in inaltime, creat pentru a asigura protectia lucratorilor aflati la inaltime. Aceasta centura are o componenta de baza din poliamida, un material rezistent si d

Pret Centura protectie lombara de pozitionare Pirineos, poliamida, 1 franghie 1.5 m, 2 ocheti, 2 carabine, albastru

Cauti Centura protectie lombara de pozitionare Pirineos, poliamida, 1 franghie 1.5 m, 2 ocheti, 2 carabine, albastru la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Echipament de protectie pentru lucru la inaltime Arabesque

Pentru mai multe promotii la Echipament de protectie pentru lucru la inaltime Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Echipament de protectie pentru lucru la inaltime. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆