Centura de pozitionare C11 Practic Plus

Centura de pozitionare C11 Practic Plus
Vezi detalii promotie

Centura de pozitionare C11 Practic Plus este un accesoriu rezistent recomandat pentru lucrul la inaltime. O poti utiliza pentru pozitionarea lucratorului si limitarea deplasarii acestuia astfel incat sa nu ajunga in zonele in care exista posibilitatea de a cadea. Produsul este prevazut cu protector lombar Basic cu dimensiunile de 700 x 190 mm, catarama de inchidere si catarame pentru reglarea si ajustarea lungimii corzii, ce iti asigura o utilizare confortabila timp indelungat. De asemenea, a

Pret Centura de pozitionare C11 Practic Plus

Cauti Centura de pozitionare C11 Practic Plus la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Echipament de protectie pentru lucru la inaltime CLIMAX

Pentru mai multe promotii la Echipament de protectie pentru lucru la inaltime CLIMAX trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Echipament de protectie pentru lucru la inaltime. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆