Centrala termica pe gaz in condensare Viessmann Vitodens Z024058, WI-FI, 25 kW

Vezi detalii promotie

Centrala termica pe gaz in condensatie Viessmann 050-W 25 kW din gama Vitodens este potrivita pentru alimentarea cu apa calda menajera a locuintelor. Aceasta se adapteaza automat la toate tipurile de gaz si asigura o ardere continua curata si eficienta, pentru a asigura incalzirea apei de consum. Aceasta dispune de display LCD, se conecteaza la Wifi si poate fi controlata de la distanta prin intermediul dispozitivelor mobile. Cazanul in condensatie combi Vitodens 050-W include un schimbator d

Pret Centrala termica pe gaz in condensare Viessmann Vitodens Z024058, WI-FI, 25 kW

Cauti Centrala termica pe gaz in condensare Viessmann Vitodens Z024058, WI-FI, 25 kW la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Centrale termice pe gaz Viessmann

Pentru mai multe promotii la Centrale termice pe gaz Viessmann trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Centrale termice pe gaz. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†