Centrala termica pe gaz in condensare Beretta Ciao 25 Combi, IPX5D, kit evacuare inclus, 19 kW

Vezi detalii promotie

Centrala Ciao a fost complet reproiectata, rezultand o noua gama in condensare cu multe avantaje si caracteristici inovatoare pe care vi le prezentam in randurile urmatoare. Noul schimbator de caldura in condensare din otel inoxidabil, compact si robust, este realizat dintr-un tub neted cu o sectiune mare, asigurand eficienta optima a arderii precum si curatenia in timp. Calitatea otelului inoxidabil asigura rezistenta ridicata la coroziunea, provenita din condensatul acid. Sectiunea mare a t

Pret Centrala termica pe gaz in condensare Beretta Ciao 25 Combi, IPX5D, kit evacuare inclus, 19 kW

Cauti Centrala termica pe gaz in condensare Beretta Ciao 25 Combi, IPX5D, kit evacuare inclus, 19 kW la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Centrale termice pe gaz Beretta

Pentru mai multe promotii la Centrale termice pe gaz Beretta trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Centrale termice pe gaz. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†