Casca de protectie cu suspensie Zirco 2680 G, plastic, fixare in 6 puncte, galbena

Casca de protectie cu suspensie Zirco 2680 G
Vezi detalii promotie

Casca de protectie cu suspensie Zirco 2680-G este fabricata din plastic si are fixare in 6 puncte. Calota este realizata din HDPE si are greutatea de aproximativ 230g. O poti utiliza in industrie si constructii. Avantajele produsului: fiabilitate crescuta banda anti-transpiratie la interior din material textil moale sloturi laterale pentru atasarea diverselor accesorii orificii laterale de aerisire rezistenta la temperaturi intre -20+50 C rezistenta dielectrica: 1000 V Sloturi accesorii: 30 m

Pret Casca de protectie cu suspensie Zirco 2680 G, plastic, fixare in 6 puncte, galbena

Cauti Casca de protectie cu suspensie Zirco 2680 G, plastic, fixare in 6 puncte, galbena la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Casti de protectie DELTA PLUS

Pentru mai multe promotii la Casti de protectie DELTA PLUS trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Casti de protectie. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆