Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 2 - Caietul I - Valeria Georgeta Ionita

Vezi detalii promotie

MATEMATICA PENTRU COPII, PARINTI SI INVATATORI pentru clasa a II-a este un caiet de lucru conceput special pentru copiii care intampina dificultati in invatarea matematicii. Caietul respecta programa scolara si a fost testat indelung la clase, de invatatori, care au obtinut rezultate notabile. Caietul a fost gandit astfel incat parintii si educatorii sa-si poata ajuta si incuraja copiii nu doar in depasirea dificultatilor de invatare la matematica, ci si in a intelege si a se deprinde cu frumusetea acestei materii. Oferiti copilului dumneavoastra sansa de a indragi matematica prin joc, prin exercitii usoare, redandu-i increderea in propriile forte. Se stie ca a porni cu dreptul la o materie cum este matematica, iti deschide pentru viitor perspective de studiu largi. Iar copilu ...

Pret Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 2 - Caietul I - Valeria Georgeta Ionita

Cauti Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 2 - Caietul I - Valeria Georgeta Ionita la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte CĂRŢI Libris

Pentru mai multe promotii la CĂRŢI Libris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria CĂRŢI. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆