Caramida Porotherm 30, 250 x 300 x 238 mm

Vezi detalii promotie

Caramida Wienerberger PTH 30 din gama Porotherm Confort Robust este un bloc ceramic destinat construirii peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, atat interiori cat si exteriori, protejati impotriva apei prin tencuire/gletuire. Produsul este prevazut cu locas pentru mortar, care reduce puntea termica si asigura un consum redus de mortar. Caramida Wienerberger PTH 30 dispune de ghidajul Nut si Feder, ce ajuta la realizarea unei planeitati perfecte a zidariei si faciliteaza tencuire

Pret Caramida Porotherm 30, 250 x 300 x 238 mm

Cauti Caramida Porotherm 30, 250 x 300 x 238 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Caramida cu goluri porotherm

Pentru mai multe promotii la Caramida cu goluri porotherm trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Caramida cu goluri. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†