Calorifer aluminiu Faral Condor 1000, 80 x 1000 mm, 2 elementi, 348 W, alb

Vezi detalii promotie

Caloriferul Faral Condor din aluminiu, cu 2 elementi si dimensiunea de 100x8 cm confera incaperii o nota eleganta si un aspect ingrijit. Este o solutie eficienta pentru instalatiile de incalzire a locuintei. Radiatorul este prelucrat din aluminiu de culoarea alb, material ce prezinta o alegere optima pentru gama de produse de incalzire, deoarece este un conductor termic excelent. Nu necesita un timp mare de asteptare de la pornirea lui pana cand in incapere se va resimti caldura. Elementii Co

Pret Calorifer aluminiu Faral Condor 1000, 80 x 1000 mm, 2 elementi, 348 W, alb

Cauti Calorifer aluminiu Faral Condor 1000, 80 x 1000 mm, 2 elementi, 348 W, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Calorifere din aluminiu faral08

Pentru mai multe promotii la Calorifere din aluminiu faral08 trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Calorifere din aluminiu. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†