Calorifer otel Warmhaus 22PKKP, alb, 600 x 800 mm

Vezi detalii promotie

Radiatorul Warmhaus 22PKKP imbina eficienta termica si designul modern, fiind potrivit pentru incaperile de dimensiuni mici si medii. Poate fi utilizat in spatii comerciale, de birouri sau rezidentiale, in incaperile cu umiditate normala, in sistemele de incalzire centrala. Acesta este prevazut cu 2 panouri radiante profilate cu elemente de convectie si carcase laterale, acoperita cu gratar. Calitatea inalta a acestuia este data de materialul de fabricatie, tabla de otel de ambutisare. Vopsir

Pret Calorifer otel Warmhaus 22PKKP, alb, 600 x 800 mm

Cauti Calorifer otel Warmhaus 22PKKP, alb, 600 x 800 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Calorifere de otel Arabesque

Pentru mai multe promotii la Calorifere de otel Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Calorifere de otel. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†