Calorifer otel Energy 22PKKP, 600 x 1100 mm, 2 panouri convectoare, alb, accesorii incluse

Vezi detalii promotie

Radiatorul cu doua panouri Energy 22PKKP imbina eficienta termica cu designul modern, fiind potrivit pentru incaperile de diferite dimensiuni, amenajate in diverse stiluri decorative. Poate fi utilizat in spatii comerciale, de birouri sau rezidentiale, in incaperile cu umiditate normala, in sistemele de incalzire centrala. Design-ul sau este compact, avand placa frontala profilata cu elemente de convectie si carcase laterale, acoperita cu un capac tip gratar. Calitatea inalta a acestuia este

Pret Calorifer otel Energy 22PKKP, 600 x 1100 mm, 2 panouri convectoare, alb, accesorii incluse

Cauti Calorifer otel Energy 22PKKP, 600 x 1100 mm, 2 panouri convectoare, alb, accesorii incluse la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Calorifere de otel energy

Pentru mai multe promotii la Calorifere de otel energy trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Calorifere de otel. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†