Calorifer baie Hirapan, portprosop, alb, drept, 600 x 1000 mm

Vezi detalii promotie

Caloriferul portprosop Hirapan este o solutie eficienta si moderna pentru incalzirea bailor de diferite dimensiuni, utilizat in instalatiile de incalzire centrala pe baza de apa. Acest model este realizat intr-un stil simplu, cu colectoare orizontale drepte, fiind potrivit pentru interioarele minimaliste sau pentru diverse alte stiluri decorative. Dispunerea colectoarelor, cu spatiere mare, permite uscarea prosoapelor sau halatelor groase de baie in timp rapid. Il poti folosi si pentru uscare

Pret Calorifer baie Hirapan, portprosop, alb, drept, 600 x 1000 mm

Cauti Calorifer baie Hirapan, portprosop, alb, drept, 600 x 1000 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Calorifere de baie hirapan

Pentru mai multe promotii la Calorifere de baie hirapan trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Calorifere de baie. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†