Calorifer baie Aquadesign, portprosop, alb, curbat, 600 x 1000 mm

Vezi detalii promotie

Caloriferul pentru baie Aquadesign este destinat atat pentru incalzirea spatiului, cat si pentru uscarea prosoapelor. Produsul are latimea de 600 mm si inaltimea de 1000 mm. Acest model prezinta un design tip scara, curbat cu 14 bare si este de culoare alba. Radiatorul este fabricat dintr-un set de tevi orizontale ce se imbina prin sudura automata de cele doua colectoare amplasate vertical. Avantaje: eficienta termica durata mare de viata design simplu si atractiv, usor de integrat in orice s

Pret Calorifer baie Aquadesign, portprosop, alb, curbat, 600 x 1000 mm

Cauti Calorifer baie Aquadesign, portprosop, alb, curbat, 600 x 1000 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Calorifere de baie hirapan

Pentru mai multe promotii la Calorifere de baie hirapan trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Calorifere de baie. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†