Calorifer baie Aquadesign, portprosop, alb, curbat, 500 x 1100 mm, accesorii incluse

Vezi detalii promotie

Radiatorul de baie Aquadesign are un design tip scara, curbat spatii pentru prosoape. Produsul este fabricat din 2 colectoare amplasate vertical si tevi orizontale imbinate prin sudura automata. Acest tip de radiator este destinat in special pentru incalzirea spatiului dar si pentru uscarea prosoapelor. Pachetul contine: dop/aerisitor si sistemul de prindere. Presiunea maxima este de 13 bar. Puterea acestuia este de 356 la 75/65.20. Acest model are latimea de 500 mm si inaltimea de 1100 mm si

Pret Calorifer baie Aquadesign, portprosop, alb, curbat, 500 x 1100 mm, accesorii incluse

Cauti Calorifer baie Aquadesign, portprosop, alb, curbat, 500 x 1100 mm, accesorii incluse la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Calorifere de baie hirapan

Pentru mai multe promotii la Calorifere de baie hirapan trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Calorifere de baie. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†