Calorifer otel Purmo Ventil Compact V33, 3298 W, alb, 600 x 1400 mm, accesorii incluse

Calorifer otel Purmo Ventil Compact V33
Vezi detalii promotie

Radiator panou Purmo Ventil Compact V33 imbina eficienta termica si designul modern, fiind potrivit pentru incaperile mici si medii amenjate in diverse stiluri decorative. Poate fi utilizat in spatiile comerciale sau rezidentiale. Este realizat in mod compact, avand acoperire cu un capac tip gratar. Orificiile de racordare inferioare si laterale cu filet interior G1/2 permit racordarea de jos si lateral, pentru siguranta crescuta. Calitatea inalta a acestuia este data de materialul de fabrica

Pret Calorifer otel Purmo Ventil Compact V33, 3298 W, alb, 600 x 1400 mm, accesorii incluse

Cauti Calorifer otel Purmo Ventil Compact V33, 3298 W, alb, 600 x 1400 mm, accesorii incluse la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Calorifere de otel purmo

Pentru mai multe promotii la Calorifere de otel purmo trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Calorifere de otel. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆