Calorifer otel Purmo C22, 1323 W, alb, 500 x 900 mm, accesorii incluse

Calorifer otel Purmo C22
Vezi detalii promotie

Caloriferul tip panou Purmo Compact C22 este atat o solutie durabila de incalzire a incaperilor, cat si un element de amenajare interoara. Permite o temperatura maxima de lucru de 95 C. Este prevazut cu doua panouri radiante si doua randuri de elemente convective fiind potrivit pentru camerele cu umiditate scazuta. Acest tip de radiator este fabricat din tabla de otel ambutisata, cu continut scazut de carbon si laminata la rece conform EN442. Avantajele produsului: Este prevazut pe partea din

Pret Calorifer otel Purmo C22, 1323 W, alb, 500 x 900 mm, accesorii incluse

Cauti Calorifer otel Purmo C22, 1323 W, alb, 500 x 900 mm, accesorii incluse la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Calorifere de otel purmo

Pentru mai multe promotii la Calorifere de otel purmo trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Calorifere de otel. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆