Calorifer otel Energy 11PK, 740 W, alb, 600 x 800 mm, accesorii incluse

Calorifer otel Energy 11PK
Vezi detalii promotie

Caloriferul Energy 11PK este potrivit pentru spatiile comerciale, industriale, incaperi cu umiditate normala sau birouri. Acesta ajuta la incalzirea termica a unei camere. Are un aspect compact, care nu ocupa mult spatiu, cu dimensiunile de 60 x 80 cm. Este usor de integrat in orice locuinta datorita design-ului clasic si al culorii alb al acestuia. Produsul este fabricat din otel, presiunea termica maxima atinge 10 bar, iar puterea termica este de 740 W. Avantaje: usor de intretinut material

Pret Calorifer otel Energy 11PK, 740 W, alb, 600 x 800 mm, accesorii incluse

Cauti Calorifer otel Energy 11PK, 740 W, alb, 600 x 800 mm, accesorii incluse la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Calorifere de otel energy

Pentru mai multe promotii la Calorifere de otel energy trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Calorifere de otel. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆