Calorifer baie Quadro, portprosop, alb, drept, 600 x 1400 mm, accesorii incluse

Calorifer baie Quadro
Vezi detalii promotie

Caloriferul pentru baie Quadro este destinat atat pentru incalzirea spatiului, cat si pentru uscarea prosoapelor. Produsul are latimea de 600 mm si inaltimea de 1400 mm si este fabricat din otel. Avantaje: eficienta termica durata mare de viata design simplu si atractiv, usor de integrat in orice stil montaj usor intretinere simpla Instructiuni de utilizare: Caloriferul dispune de urmatoarele accesorii: dop, ventil de aerisire si console. Pentru intretinere, poti curata periodic partea exteri

Pret Calorifer baie Quadro, portprosop, alb, drept, 600 x 1400 mm, accesorii incluse

Cauti Calorifer baie Quadro, portprosop, alb, drept, 600 x 1400 mm, accesorii incluse la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Calorifere de baie Quadro

Pentru mai multe promotii la Calorifere de baie Quadro trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Calorifere de baie. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆