Calorifer baie Aquadesign, portprosop, alb, drept, 600 x 800 mm, accesorii incluse

Calorifer baie Aquadesign
Vezi detalii promotie

Caloriferul pentru baie Aquadesign este destinat atat pentru incalzirea spatiului, cat si pentru uscarea prosoapelor. Produsul are latimea de 600 mm si inaltimea de 800 mm. Acest model prezinta un design tip scara, drept cu 11 bare si este de culoare alba. Radiatorul este fabricat dintr-un set de tevi orizontale ce se imbina prin sudura automata de cele doua colectoare amplasate vertical. Avantaje: eficienta termica durata mare de viata design simplu si atractiv, usor de integrat in orice sti

Pret Calorifer baie Aquadesign, portprosop, alb, drept, 600 x 800 mm, accesorii incluse

Cauti Calorifer baie Aquadesign, portprosop, alb, drept, 600 x 800 mm, accesorii incluse la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Calorifere de baie aquadesign

Pentru mai multe promotii la Calorifere de baie aquadesign trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Calorifere de baie. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆