Cadita de dus Sanotechnik, BR80 Elite, ABS, alb lucios, semirotunda, 80 x 80 x 12 cm

Vezi detalii promotie

Cadita pentru dus BR80 Elite Sanotechnik este folosita atat pentru baile personale, cat si pentru cele din pensiuni, hoteluri, pentru toalete destinate oaspetilor. Este realizata din ABS, de culoare alba. Datorita dimensiunilor mici, de 80 x 80 x 12 cm, nu ocupa mult spatiu. Sistemul anti-alunecare face ca utilizarea ei sa se efectueze in siguranta. Rezistenta la raze UV previne decolorarea. Este prevazuta cu sifon si picioare reglabile, iar gura de scurgere se afla pe colt. Designul modern c

Pret Cadita de dus Sanotechnik, BR80 Elite, ABS, alb lucios, semirotunda, 80 x 80 x 12 cm

Cauti Cadita de dus Sanotechnik, BR80 Elite, ABS, alb lucios, semirotunda, 80 x 80 x 12 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Cadite sanotechnik

Pentru mai multe promotii la Cadite sanotechnik trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Cadite. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†