Butuc usa standard Thirard Trafic 12, nichel satinat, 5 chei reversibile si card proprietate, 30 x 40 mm

Butuc usa standard Thirard Trafic 12
Vezi detalii promotie

Cilindrul Trafic 12 de la Thirard este un cilindru cu profil european de inalta securitate, cilindru care corespunde nivelului de securitate necesar unei usi de intrare. Cilindrul Trafic 12 cu cei 8 pini si protectiile sale anti-smulgere, anti-speraclu, anti-picking, anti-perfiorare, anti-spargere si rupere-controlata, este garantul securitatii perfecte a locuintei tale. Pe langa un nivel ridicat de securitate, acest cilindru este livrat cu 5 chei si un card de proprietate care va protejeaza

Pret Butuc usa standard Thirard Trafic 12, nichel satinat, 5 chei reversibile si card proprietate, 30 x 40 mm

Cauti Butuc usa standard Thirard Trafic 12, nichel satinat, 5 chei reversibile si card proprietate, 30 x 40 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Cilindri pentru usi si ferestre thirardbalcani

Pentru mai multe promotii la Cilindri pentru usi si ferestre thirardbalcani trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Cilindri pentru usi si ferestre. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆