Buton verde metalic cu revenire Schneider xB4BA31, pozitie 1NO, montaj incastrat

Buton verde metalic cu revenire Schneider xB4BA31
Vezi detalii promotie

Butonul verde metalic Schneider Leveling xB4BA31 permite personalizarea instalatiei electrice. Datorita dimensiunii sale si diametrului de montaj de 22 mm, acesta ocupa putin spatiu si poate fi montat in locuri greu accesibile si in spatii inguste precum dulapurile. Tensiunea de izolare este de 600V, iar cea de alimentare este de 6KV. Frecventa este de 500Hz. Curentul de reglaj este de 3A la 240 V, AC-15, A600. Gradul de protectie este IP66. Avantaje: potrivit pentru spatii inguste se poate i

Pret Buton verde metalic cu revenire Schneider xB4BA31, pozitie 1NO, montaj incastrat

Cauti Buton verde metalic cu revenire Schneider xB4BA31, pozitie 1NO, montaj incastrat la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Butoane Arabesque

Pentru mai multe promotii la Butoane Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Butoane. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆