Mobila bucatarie Natalia, pal melaminat, wenge – stejar ferrara, lungime 2 m

Vezi detalii promotie

Bucataria Natalia este destinata utilizarii in ansambluri rezidentiale de dimensiuni reduse, precum apartamente mici. Datorita lungimii de 2 m, aceasta bucatarie iti ofera un spatiu functional, compartimentat eficient pentru a raspunde nevoilor moderne. Este realizata din pal melaminat de 16 mm intr-un mix de nuante contrastante, wenge magia si stejar ferrara. Are un design simplu si elegant cu un blat cu lungimea de 200 cm, latimea de 60 cm si grosimea de 2,8 cm. Iti asigura un spatiu de luc

Pret Mobila bucatarie Natalia, pal melaminat, wenge – stejar ferrara, lungime 2 m

Cauti Mobila bucatarie Natalia, pal melaminat, wenge – stejar ferrara, lungime 2 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Bucatarie completa socub

Pentru mai multe promotii la Bucatarie completa socub trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Bucatarie completa. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆