Mobila bucatarie Alina, wenge – sonoma, pal melaminat, lungime 1,6 m

Vezi detalii promotie

Mobila de bucatarie modelul Alina este creata pentru a raspunde nevoilor spatiilor de locuit de mici dimensiuni. Datorita lungimii de 1,6 m este potrivita pentru apartamente si garsoniere moderne. Picioarele reglabile iti permit sa ajustezi inaltimea dulapurilor inferioare in functie de necesitate incaperii. Acest model este fabricat din pal melaminat de 16 mm - 18 mm si este prevazut cu un blat melaminat, lung de 160 cm, lat de 60 cm si o grosime de 2,8 cm. Are un design minimalist cu 4 corp

Pret Mobila bucatarie Alina, wenge – sonoma, pal melaminat, lungime 1,6 m

Cauti Mobila bucatarie Alina, wenge – sonoma, pal melaminat, lungime 1,6 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Bucatarie completa socub

Pentru mai multe promotii la Bucatarie completa socub trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Bucatarie completa. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆

Punk