Picurator Fronton Ecodach, gri, RAL 7016, lucios, 2 m

Vezi detalii promotie

Picuratorul Fronton Ecodach este un accesoriu metalic utilizat pentru acoperis. Poate fi montat in hale industriale sau in cladiri rezidentiale. Este fabricat din tabla zincata si vopsit in nuanta gri RAL 7016, cu finisaj lucios. Produsul are urmatoarele dimensiuni: 2000 mm lungime, 178 mm latime desfasurata si 0.4 mm grosime. Avantaje: montaj usor si rapid rezistenta foarte buna la factorii de mediu durata de viata mare Specificatii tehnice: Brand: Ecodach Tip produs: picurator fronton Mater

Pret Picurator Fronton Ecodach, gri, RAL 7016, lucios, 2 m

Cauti Picurator Fronton Ecodach, gri, RAL 7016, lucios, 2 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Bordura fronton Ecodach

Pentru mai multe promotii la Bordura fronton Ecodach trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Bordura fronton. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†