Bordura Fronton tip 2 Ecodach, gri, RAL 7016, lucios, L= 2 m

Vezi detalii promotie

Bordura fronton tip 2 Ecodach este utilizata pentru inchiderea acoperisului pe partile laterale, acoperind astfel marginile sarpantei. Elementul se monteaza peste scandura, ulterior fixarii placilor de tigla. Aceasta este fabricata din tabla zincata cu grosimea de 0.4 mm, protejata de un strat de vopsea de 25 m. Produsul are culoarea gri, RAL 7016, cu finisaj lucios. Dimensiunile bordurii sunt: lungime de 2000 mm si latimea desfasurata de 250 mm. Avantaje: protejeaza structura de vant si ploa

Pret Bordura Fronton tip 2 Ecodach, gri, RAL 7016, lucios, L= 2 m

Cauti Bordura Fronton tip 2 Ecodach, gri, RAL 7016, lucios, L= 2 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Bordura fronton Ecodach

Pentru mai multe promotii la Bordura fronton Ecodach trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Bordura fronton. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†