Boiler electric Vortex VO4239, 2000W, 80 L

Vezi detalii promotie

Boiler electric Vortex este un sistem de incalzire a apei pentru utilizarea rezidentiala. Boilerul are o capacitate de 80 litri, iar tipul de montare este vertical pe perete. Acest model este prevazut cu doua robinete si cu anod de magneziu pentru protectie. Specificatii tehnice: Brand: Vortex Clasa energetica: C Profil incarcare: M Capacitate (l): 80 Numar robinete: 2 Instalare: verticala Conectarea la sursa de apa: G 1/2 Control: mecanic Element de incalzire: otel inoxidabil 316 l Anod de p

Pret Boiler electric Vortex VO4239, 2000W, 80 L

Cauti Boiler electric Vortex VO4239, 2000W, 80 L la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Boilere electrice Vortex

Pentru mai multe promotii la Boilere electrice Vortex trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Boilere electrice. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†