Bloc multipriza Legrand 695003, 3x2P+T , 5 m, alb

Bloc multipriza Legrand 695003
Vezi detalii promotie

Prelungitorul Legrand 695003 este liniar, de culoare alba fiind usor de folosit atat in locuinte, cat si in birouri. Acesta este prevazut cu 3 prize si un stecher, asigurand transmiterea curentului electric. Lungimea cordonului este de 5 metri. Produsul beneficiaza de contact de protectie. Prelungitorul permite conectarea aparaturii la o tensiune de alimentare de 230V, 50Hz, curent nominal 16A. Avantaje: practic datorita numarului mare de prize dispune de un cordon lung rezistenta mare in tim

Pret Bloc multipriza Legrand 695003, 3x2P+T , 5 m, alb

Cauti Bloc multipriza Legrand 695003, 3x2P+T , 5 m, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Prelungitoare legrand

Pentru mai multe promotii la Prelungitoare legrand trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Prelungitoare. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆