Blat bucatarie Kronospan K218 GM SE1F, mat, Andromeda negru, 4100 x 635 x 38 mm

Blat bucatarie Kronospan K218 GM SE1F
Vezi detalii promotie

Blatul de lucru Kronospan Andromeda negru este fabricat dintr-o placa de PAL simplu obtinuta prin presarea aschiilor de lemn la o temperatura si presiune ridicata, fiind utilizate rasini sintetice cu rol de liant. Produsul este alcatuit la interior din bucati de lemn grosiere care ii asigura rezistenta, iar stratul exterior este realizat din particule foarte fine, care ii ofera o suprafata neteda si durabila in timp. Placa de PAL simplu este laminata pe suprafata de lucru, iar partea din spat

Pret Blat bucatarie Kronospan K218 GM SE1F, mat, Andromeda negru, 4100 x 635 x 38 mm

Cauti Blat bucatarie Kronospan K218 GM SE1F, mat, Andromeda negru, 4100 x 635 x 38 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Blat de bucatarie kronospan

Pentru mai multe promotii la Blat de bucatarie kronospan trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Blat de bucatarie. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆