Blat bucatarie Kastamonu Technotop A856 PS59, structurat, Samara deschis, 4100 x 600 x 38 mm

Blat bucatarie Kastamonu Technotop A856 PS59
Vezi detalii promotie

Blatul de lucru Kastamonu Samara deschis este fabricat dintr-o placa de PAL brut obtinuta prin presarea aschiilor de lemn la o temperatura si presiune ridicata, fiind utilizate rasini sintetice cu rol de liant. Produsul, alcatuit la interior din bucati de lemn grosiere, are stratul exterior realizat din stratificate decorative de inalta presiune (HPL) care sunt lipite pe baza placii. Partea din spate a blatului este acoperita cu o hartie speciala care actioneaza ca protectie impotriva umezeli

Pret Blat bucatarie Kastamonu Technotop A856 PS59, structurat, Samara deschis, 4100 x 600 x 38 mm

Cauti Blat bucatarie Kastamonu Technotop A856 PS59, structurat, Samara deschis, 4100 x 600 x 38 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Blat de bucatarie kastamonu

Pentru mai multe promotii la Blat de bucatarie kastamonu trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Blat de bucatarie. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆