Blat bucatarie Egger F302 ST87, ceramic, Ferro bronz, 4100 x 600 x 38 mm

Blat bucatarie Egger F302 ST87
Vezi detalii promotie

Blatul de lucru Egger Ferro bronz este fabricat dintr-o placa de PAL brut obtinuta prin presarea aschiilor de lemn la o temperatura si presiune ridicata, fiind utilizate rasini sintetice cu rol de liant. Produsul este alcatuit la interior din bucati de lemn grosiere care ii asigura rezistenta, iar stratul exterior este realizat din particule foarte fine, care ii ofera o suprafata neteda si durabila in timp. Placa de PAL brut, tip P2, este laminata pe suprafata de lucru, iar partea din spate e

Pret Blat bucatarie Egger F302 ST87, ceramic, Ferro bronz, 4100 x 600 x 38 mm

Cauti Blat bucatarie Egger F302 ST87, ceramic, Ferro bronz, 4100 x 600 x 38 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Blat de bucatarie egger

Pentru mai multe promotii la Blat de bucatarie egger trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Blat de bucatarie. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆