Ieri, azi, maine. Viata mea - Sophia Loren

Vezi detalii promotie

Sophia Loren (Sofia Villani Scicolone Ponti) s-a nascut la Roma, in Italia, in 1934. petrecut copilaria si parte din adolescenta la Pozzuoli, in conditii economice precare. La 15 ani pleaca la Roma in cautarea succesului. Debuteaza in filmul Quo Vadis?, iar apoi, in mai multe filme, interpreteaza roluri secundare care, treptat, o fac sa iasa in evidenta prin frumusetea ei. Intr-un singur an, apare pe genericul a aproximativ 15 filme. In timp, se afirma tot mai mult in lume ca un star al cinematografiei italiene; consacrarea sa vine odata cu Premiul Oscar, castigat in 1961 pentru interpretarea din filmul La Ciociara , in regia lui Vittorio De Sica. Impartita intre Italia si Hollywood, este distribuita, alaturi de cele mai mari staruri mondiale, in numeroase filme de succes, regizate ...

Pret Ieri, azi, maine. Viata mea - Sophia Loren

Cauti Ieri, azi, maine. Viata mea - Sophia Loren la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte biografii Libris

Pentru mai multe promotii la biografii Libris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria biografii. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†