Aron Pumnul 1818-1866 - Ilie Rad

Vezi detalii promotie

Cu o prefata de V. Fanache. Teza de doctorat in stiinte filologice, la origine, monografia lui Ilie Rad valorifica, pentru prima data, tot ceea ce se cunoaste la aceasta ora (carti, articole, studii) despre viata si opera lui Aron Pumnul. In plus, sunt utilizate, unele in premiera absoluta, documente descoperite in arhivele din Viena si Budapesta, la Biblioteca Academiei Romane, la Arhivele Nationale din Bucuresti, la Biblioteca Filialei din Cluj-Napoca a Academiei Romane sau la Arhivele Statului din Cluj-Napoca, in biblioteci publice din Alba Iulia, Blaj etc. Prima editie a aparut in 2002, la Fundatia Culturala Romana - Centrul de Studii Transilvane. Monografia de fata lamureste definitiv, pe baza unor cercetari temeinice de arhiva, o serie de aspecte necunoscute, putin cercetate s ...

Pret Aron Pumnul 1818-1866 - Ilie Rad

Cauti Aron Pumnul 1818-1866 - Ilie Rad la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte biografii Libris

Pentru mai multe promotii la biografii Libris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria biografii. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†