Bio gel pentru WC Bros Microbec, 750 ml

Bio gel pentru WC Bros Microbec
Vezi detalii promotie

Bio gel Bros Microbec este utilizat pentru biodegradarea continutului foselor septice. Utilizarea sistematica a Microbec reduce frecventa de golire a foselor septice, elimina mirosul si ajuta la mentinerea sistemului sanitar curat. Este un produs care se foloseste usor datorita formei ambalajului. Avantaje: este foarte usor de folosit nu emana substante toxice nu afecteaza sanatatea oamenilor si animalelor are un termen de valabilitate destul de indelungat elimina mirosul si ajuta la mentiner

Pret Bio gel pentru WC Bros Microbec, 750 ml

Cauti Bio gel pentru WC Bros Microbec, 750 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Solutii pentru curatenie si detergenti bros

Pentru mai multe promotii la Solutii pentru curatenie si detergenti bros trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Solutii pentru curatenie si detergenti. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆