Bec CorePro LEDbulb Philips, 10-75W, A60, E27, 865, rece natural

Bec CorePro LEDbulb Philips
Vezi detalii promotie

Becurile LED CorePro de la Philips asigura o lumina rece natural in incapere, fiind potrivite pentru orice tip de spatiu, dar mai ales pentru cele expuse la caldura. Lumina este puternica, placuta, iar performanta energetica a produsului este mare, tinand cont de avantajele tehnologiei LED. Becul este compatibil cu corpurile de iluminat cu dulie E27. Durata de viata a produsului este mare - de peste 15.000 de ore. Puterea consumata este de 10 W echivalentul de putere fiind de 75W. Dimensiunil

Pret Bec CorePro LEDbulb Philips, 10-75W, A60, E27, 865, rece natural

Cauti Bec CorePro LEDbulb Philips, 10-75W, A60, E27, 865, rece natural la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Bec LED philips

Pentru mai multe promotii la Bec LED philips trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Bec LED. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆