Banda sigilanta autoadeziva, Sika Multiseal, 20 cm x 3 m, aluminiu

Banda sigilanta autoadeziva
Vezi detalii promotie

Banda sigilanta autoadeziva se utilizeaza pentru sigilarea si repararea impotriva infiltratiilor de aer la acoperisuri, chiar si cele metalice, fisuri ale constructiei, membrane bituminoase si alte tipuri de membrane de acoperis. Aceasta este o banda pe baza de bitum si cauciuc modificat, laminata pe o parte cu folie de aluminiu. Banda are o lungime de 3 metri si o latime de 20 cm, pe culoarea aluminiu. Avantaje: se aplica usor este economica adeziune optima pe o multitudine de substraturi re

Pret Banda sigilanta autoadeziva, Sika Multiseal, 20 cm x 3 m, aluminiu

Cauti Banda sigilanta autoadeziva, Sika Multiseal, 20 cm x 3 m, aluminiu la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Banda hidroizolanta sika

Pentru mai multe promotii la Banda hidroizolanta sika trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Banda hidroizolanta. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆