Banda PVC pentru intarire Cristal Flex, maro, 10 cm x 30 ml

Banda PVC pentru intarire Cristal Flex
Vezi detalii promotie

Banda PVC pentru intarire Cristal Flex este un material esential in realizarea prelatelor de camion durabile si rezistente. Aceasta are o latime de 10 cm si un volum de 30 ml, fiind fabricata dintr-o tesatura rezistenta din poliester acoperita cu PVC pe ambele fete. De asemenea, banda este lacuita pentru a oferi o protectie suplimentara impotriva razelor UV si intemperiilor. Prin utilizarea acestei benzi de intarire, prelata devine impermeabila si rezistenta la schimbarile de temperatura, put

Pret Banda PVC pentru intarire Cristal Flex, maro, 10 cm x 30 ml

Cauti Banda PVC pentru intarire Cristal Flex, maro, 10 cm x 30 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Prelate cristal-flex

Pentru mai multe promotii la Prelate cristal-flex trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Prelate. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆