Banda dublu adeziva Cristal Flex Tape 190 h+, bej, 19 mm x 50 ml

Banda dublu adeziva Cristal Flex Tape 190 h+
Vezi detalii promotie

Cristal Flex Tape 190 h+ este o banda dublu adeziva pentru lipit folie transparenta inchidere terasa , foisoare, balcoane. Adezivul din acrilat modificat este durabil, sensibil la presiune, care asigura rezistenta mare la lipire intre suprafetele supuse la forte mari de tractiune. Banda suport garanteaza buna manevrabilitate la realizarea imbinarilor dintre materiale ce urmeaza a fi prelucrate. Avantaje: Adaptabilitate mare Aderenta excelenta Rezistenta buna la forfecare Aplicatii Imbinarea f

Pret Banda dublu adeziva Cristal Flex Tape 190 h+, bej, 19 mm x 50 ml

Cauti Banda dublu adeziva Cristal Flex Tape 190 h+, bej, 19 mm x 50 ml la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Prelate cristal-flex

Pentru mai multe promotii la Prelate cristal-flex trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Prelate. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆