Banda antialunecare, 50 mm, 15 m

Banda antialunecare
Vezi detalii promotie

Aceasta banda anti-alunecare este ideala pentru zonele in care este nevoie de tractiune suplimentara. Poate fi folosita atat in interior cat si in exterior. Avantaje: material rezistent la intemperii: aceasta banda de prindere este rezistenta la apa, umiditate si uzura generala in zonele exterioare, oferind o utilizare de lunga durata. adeziv rezistent: aceasta banda antialunecare ofera o aderenta fara deteriorari pe suprafete curate, cum ar fi tigla, otel inoxidabil, lemn, beton, covor si mu

Pret Banda antialunecare, 50 mm, 15 m

Cauti Banda antialunecare, 50 mm, 15 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Benzi fixare si reparatie bondit

Pentru mai multe promotii la Benzi fixare si reparatie bondit trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Benzi fixare si reparatie. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆