Banda adeziva reparatii sere Bondit, PVC, 150 mm, 25 m

Banda adeziva reparatii sere Bondit
Vezi detalii promotie

Banda adeziva din PVC Bondit este destinata repararii gaurilor sau taieturilor din folia de sere si solarii. Datorita stabilizatorilor UV, benzile sunt rezistente la lumina soarelui si au o durata lunga de utilizare. Poate fi utilizata si ca material de umplutura pentru usi si ferestre in sere. Benzile sunt produse din polietilena de inalta calitate, acoperita pe o fata cu un adeziv acrilic sensibil la presiune. Un echilibru bun intre puterea adeziva, dezvoltare si flexibilitate garanteaza et

Pret Banda adeziva reparatii sere Bondit, PVC, 150 mm, 25 m

Cauti Banda adeziva reparatii sere Bondit, PVC, 150 mm, 25 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Benzi fixare si reparatie bondit

Pentru mai multe promotii la Benzi fixare si reparatie bondit trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Benzi fixare si reparatie. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆