Geografica: Animalele. Sa pornim in lumea larga - Susan Martineau

Vezi detalii promotie

• Blue Peter Book Awards 2018 pentru cea mai buna carte ilustrata de curiozitati Exploreaza universul animalelor de pe planeta noastra! Cerceteaza legaturile dintre oameni si regnul animal! Prin aceasta carte iti punem la dispozitie o colectie de date si de informatii fascinante despre lumea animalelor – de la lanturi trofice, la specii in pericol de disparitie –, care cu siguranta iti vor starni curiozitatea. Vei descoperi de ce insulele izolate adapostesc specii unice, unde traiesc cele mai rapide vietuitoare si cat de adanc pot patrunde in apa straniile creaturi oceanice. Ce vei invata acum citind aceasta carte iti va ramane in minte pentru toata viata. Sa pornim in lumea larga! Te simti motivat sa faci ceva in viitor pentru semenii tai? Citeste mai mult despr ...

Pret Geografica: Animalele. Sa pornim in lumea larga - Susan Martineau

Cauti Geografica: Animalele. Sa pornim in lumea larga - Susan Martineau la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Atlase, enciclopedii copii Libris

Pentru mai multe promotii la Atlase, enciclopedii copii Libris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Atlase, enciclopedii copii. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†