Aplica pentru copii cu design animat Cars 1, 1 x E27

Aplica pentru copii cu design animat Cars 1
Vezi detalii promotie

Aplica pentru copii Klausen Cars 1 este un corp de iluminat cu montare suspendata, cu un design animat cu masini multicolore, potrivit pentru camera celor mici. Corpul functioneaza cu un bec cu soclul E27 si se conecteaza la tensiunea de maxim 230V. Gradul de protectie este IP20, aplica fiind destinata exclusiv utilizarii la interior. Acest model se comercializeaza la dimensiunile de 21 cm distanta de la perete, 15 cm lungime, 23 cm inaltime. Becul nu este inclus si se achizitioneaza separat.

Pret Aplica pentru copii cu design animat Cars 1, 1 x E27

Cauti Aplica pentru copii cu design animat Cars 1, 1 x E27 la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Aplice de interior klausen

Pentru mai multe promotii la Aplice de interior klausen trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Aplice de interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆